DEZE LESSEN WORDEN TIJDELIJK NIET GEGEVEN IVM ONS “CORONA ROOSTER”

MMA in Waddinxveen

Mixed martial arts (Engels voor: gemengde gevechtskunsten), meestal afgekort tot MMA, is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals, worstelen (grappling), judi, karate, kunfu, kickboksen, thaiboksen, boksen, jiujitsu.

Wil jij:

  • Je algehele conditie verbeteren?
  • Je explosieve Spierkracht in je armen en benen vergroten?
  • Je core stabiliteit verbeteren?
  • Afvallen ?
  • Stoom afblazen en stress release na een lange en zware werkdag?

Dan is MMA de perfecte training! Ben je benieuwd of deze les ook iets voor jou is? Probeer dan geheel vrijblijvend een proefles.

Let op!!!!

Vanwege het beperkt aantal plaatsen is het alleen mogelijk om deze les te volgen als u een plekje reserveert! ( ook voor de proefles)

Heeft u een van onze all in abonnementen dan kunt u een plekje reserveren via de app. Bent u geen lid van onze sportschool dan kunt u een mailtje sturen naar les@totalbodycenter.nl , u krijgt dan van ons een bevestiging van uw aanmelding.

Voor wie?

MMA is geschikt voor iedereen met een gemiddelde conditie. Een leuke manier om met vechtsporten kennis te maken.

Wat heb je nodig?

Sportkleding, de training is op blote voeten. Met buitenschoenen of zwarte zolen mag de mat niet betreden worden.

Het is een intensieve les waarbij je veel zweet en dus vocht verliest. Een handdoek is daarom verplicht en wij raden je aan om genoeg te drinken. Neem dus een flesje drinken mee, of koop een drankje bij Total Body Center.

Ook zijn er (eiwit) shakes verkrijgbaar zodat jouw energie op peil blijft en de spiergroei een handje geholpen wordt.

Goedkope MMA training

Waarom moet trainen duur zijn? Bij ons kun je al een MMA les volgen voor maar € 6,- en als je lid bent van onze sportschool dan betaal je zelfs maar € 3,- Bekijk hier alle mogelijkheden en tarieven. Op dit moment hebben wij nog geen los abonnement voor de MMA trainingen omdat deze nog maar 1x in de week gegeven wordt. Behalve bij een van onze all-in abonnementen daar zit de MMA les ook bij inbegrepen.

Wil je een les uitproberen?

Probeer dan geheel vrijblijvend een proefles.  Wil je je meteen inschrijven?  Schrijf je in via het inschrijfformulier of kom bij ons langs en vraag naar de mogelijkheden.