DEZE LESSEN WORDEN TIJDELIJK NIET GEGEVEN IVM ONS “CORONA ROOSTER”

Power Yoga in Waddinxveen

Power Yoga is een perfecte workout!

Veel mensen die Yoga eerst als “vaag” of “zweverig” beschreven, komen snel op hun worden terug na een kennismaking met een lesje Power Yoga.

Poweryoga is een relatief nieuwe vorm van yoga. Het werd pas in de jaren 30 ontwikkeld als een variant op de oudere Ashtanga Vinyasa Yoga, en vervolgens werden er nog elementen aan toegevoegd uit andere yogastromingen. Poweryoga kent meer variatie in de lessen en houdingen. De volgorde van de verschillende oefeningen ligt namelijk niet vast, waardoor iedere sessie weer anders is.

Hoe ziet een Poweryogales eruit?

Iedere Poweryogales is natuurlijk anders, juist dankzij die flexibiliteit die je hebt bij de oefeningen sequens. Wat je bij een cursus precies zult doen, hangt dus van de docenten af. Toch kunnen we je wel een schets geven van de grote lijnen van een sessie Poweryoga.

Vaak begint een les met een lichte warming-up. In die tijd kunnen de beoefenaars niet alleen hun spieren soepel maken, maar kunnen ze ook beginnen hun focus op te bouwen voor de oefeningen die volgen. Na de warming-up, en eventueel wat uitleg, volgen twee bekende reeksen oefeningen: de Zonnegroet A en B.

Vervolgens komt het echte Poweryogagedeelte: een serie oefeningen in zittende, liggende en staande houdingen. Zoals eerder gezegd worden de houdingen in een flow na elkaar uitgevoerd, waarbij het ritme bepaald wordt door de ademhaling. Zo zorgt de fysieke inspanning ook voor een mentale ontspanning.

Uiteindelijk wordt de les afgesloten met ademhalingsoefeningen en een periode van ontspanning waarin je tot rust kunt komen. In deze periode herstel je weer helemaal van de inspanning, waardoor de oefeningen optimale resultaten kunnen bieden.

Het resultaat? Fittere, sterkere en lenigere spieren!

Wil jij:

  • Je algehele conditie verbeteren?
  • Je explosieve Spierkracht in je armen en benen vergroten?
  • Je core stabiliteit verbeteren?
  • Afvallen ?
  • Stoom afblazen en stress release na een lange en zware werkdag?

Dan is de Power Yoga de perfecte work out! Ben je benieuwd of deze les ook iets voor jou is? Probeer dan geheel vrijblijvend een proefles.

Let op!!!!

Vanwege het beperkt aantal plaatsen is het alleen mogelijk om deze les te volgen als u een plekje reserveert! ( ook voor de proefles)

Bent u al lid van onze sportschool dan kunt u een plek reserveren via onze app, bent u nog geen lid van onze sportschool dan kunt u een mailtje sturen naar les@totalbodycenter.nl , u krijgt dan van ons een bevestiging van uw aanmelding.

Voor wie?

Power Yoga is geschikt voor iedereen.

Wat heb je nodig?

Een sportmatje, comfortabele kleding, trui en sportschoenen. Met buitenschoenen of zwarte zolen mag de mat niet betreden worden.

Neem ook een flesje drinken mee, of koop een drankje bij Total Body Center.

Ook zijn er (eiwit) shakes verkrijgbaar zodat jouw energie op peil blijft en de spiergroei een handje geholpen wordt.

Goedkope Power Yoga work-out

Waarom moet trainen duur zijn? Bij ons kun je al 2x per week een groepsles volgen voor maar €  27,50 per maand. Als je liever geen abonnement wilt afsluiten maar per les wilt betalen dan kan dat ook bij ons Bekijk hier alle mogelijkheden en tarieven. De goedkoopste manier voor je totale training is het combineren van je groeplessen met een fitness abonnement.

Wil je een les uitproberen?

Probeer dan geheel vrijblijvend een proefles.  Wil je je meteen inschrijven?  Schrijf je in via het inschrijfformulier of kom bij ons langs en vraag naar de mogelijkheden.